Un espiral i un gosset amb moto

Un mati de tardor i tota la colla, petits i grans, reunida davant la llar de foc.

D’aquesta manera la Mont i en Kim varen trobar les amigues i amics, per celebrar junts l’arribada del seu bebè. Una bonica sorpresa que varen saber gaudir plegats, compartint bona conversa, menjar i una bonica panxa de guix feta davant l’escalf de la llar de foc. Poques maneres més agradables hi ha per passar l’estona mentre s’espera el naixement d’un nadó que aquesta. Tot un luxe!

La Mont aviat ho va tenir clar, “no volem saber si és nen o nena, fins que neixi”. En canvi a la panxa de guix de seguida va saber que hi volia posar: “Un espiral i al final d’aquest un gosset amb moto!” em va dir ben segura, i un sol, una lluna i…Va nèixer en Quim! un nen preciós que ja forma part d’aquesta bonica família!!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s