Una cigonya improvisada

Amb la Conce varem estar planejant el dibuix i la sessió durant moltes setmanes. Hi varem posar molta cura en incloure diferents elements i colors que són significatius per la parella. El verd per ella, el taronja per ell, la natura, varem fer un munt de proves! i quan va arribar el moment de la veritat, ens varem mirar i li vaig dir:-Encara hi ets a temps si vols canviar, com si dius que enlloc del dibuix que varem fer ara vols una cigonya amb el nom de la petita… Que vaig haver dit! jajaja la Conce em mira i diu:-Oh si, una cigonya m’encanta! i aquesta és la història del dibuix més improvisat de tots! creació al moment, in situ i en directe. Això si, en l’entorn espectacular de l’estany de Banyoles i amb la companyia d’un dels millors fotògrafs per immortalitzar el procés, en Pep d’Atrapasomnis photography.

Va ser una sessió dolça i amorosa pels voltants de l’estany. Pintar a l’aire lliure és un plaer per a mi i sobretot per la mare i el petit o petita que rep el massatge sensorial. Envoltats d’ocells, amb una suau brisa acaronant-nos, amb l’escalforeta del sol de tardor a la pell. Senzillament genial! Ho podeu comprovar a la cara dels papis de l’Ona, varen sortir unes fotografies espectaculars. En posem només una petita mostra per preservar la seva intimitat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s