La tendresa de la maternitat

La maternitat és tan “gran” que cada una en destaca un matís que li és important. La Imma de seguida que li vaig preguntar quina imatge representava per a ella la maternitat em va dir:- el dia que pugui em vull tatuar una mare i una cria d’elefants que s’abracen amb la trompa, em sembla una imatge tan tendra!

I després de la criança d’un fill, en Biel, continua meravellada amb la tendresa que creix sense parar amb la segona maternitat, i varem fer realitat el desig de recordar l’embaràs i celebrar l’arribada de’n Roger, amb aquesta tendra imatge.

Dies després em va dir que havia passat tota la tarda molt feliç i contenta, i que la sessió de fotos posterior va anar genial, i que si fos per ella no s’ho hauria borrat…i jo feliç de contribuir a fer més màgic aquest bonic moment, felicitats família!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s