Segones maternitats

Avui estic molt cansada, el dia no em dóna prou hores per fer-ho tot! però abans de rendir-me al son reparador de la nit, volia deixar escrit sobre aquesta celebració de la maternitat.

Perquè les primeres maternitats són màgiques i encisadores, però les segones tenen un no sé què d’especial, de intriga afegida: com serà? s’assemblarà a el seu germanet o germaneta? no em puc imaginar un altra fill diferent de què ja tinc!…I zas! la màgia de nou! de rebre als braços un petitet o petitona que si, que és molt semblant i molt diferent alhora! i amor, aquell amor tan gran de nou, que no és divideix, sinò que creix i creix i es multiplica fins a límits que no podies ni sospitar!

Així són les segones maternitats. I així ho vam celebrar l’altre dia amb unes mames precioses que deuen el seu vincle al primer embaràs, i que ara juntes, van celebrant els segons. Una alegria i un plaer molt gran per a mi i el meu pinzell poder-les acompanyar en aquests moments tan bonics!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s