About

De ben petita ja em passava el dia dibuixant, tenia els llibres i llibretes de l’escola plens dels meus dibuixos! Mare de tres fills, des de la tercera maternitat que l’ànima em demana que no pari de pintar. M’agrada viure connectada als cicles de la natura i posant consciència al què passa al meu interior i al meu entorn. Diplomada en educació social, máster en desenvolupament humà sostenible i terapeuta de desprogramació biològica, sempre he treballat en el sector social.

I des de l’any 2012 vivint Pintapanxes, un projecte que és el meu granet de sorra per transformar i fer més agradable la societat en la que vivim, honrant les mares i els seus bebes, honrant a totes les dones.

La maternitat és poderosa, si la vivim amb consciència. Intensa i transformadora. Atura’t, respira, connecta amb el moment que vius, amb el teu bebè i guarde’n un bon rec_MG_4094ord!

PINTAPANXES i jo, des de març de 2018 ens hem traslladat a La Cerdanya. Si vols un pintapanxes aquí tenim un espai i allotjament per a tu, consulta’m!

Si vols qualsevol altra coseta et pots posar en contacte amb mi mitjançant el correu electrònic gemmavaleri@gmail.com o de whatsapp al 619684957 i t’ho puc fer arribar

Panxa_Elsa-15

SONY DSC

SONY DSC

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s