Pintapanxes

Sempre m’ha agradat dibuixar i pintar, així que el dia que una amiga embarassada em va demanar que li pintés la panxa ja no vaig poder parar!

El Pintapanxes és el dibuix que faig sobre la panxa embarassada


Un Pintapanxes es pot fer amb diferents motius, dibuixos, mandales, que t’agradin i reflecteixin la teva energia d’aquest moment. L’experiència d’aquests anys m’ha ensenyat que si treballem plegades el dibuix que en sortirà serà més personal i emotiu.

Em desplaçaré a casa teva perquè estiguis a gust mentre et pinto el dibuix o si cal, podem disposar d’un espai agradable i còmode on trobar-nos. Pots gaudir-ho en intimitat o convidar a qui vulguis per passar l’estona. Pots demanar que t’acompanyi una persona de confiança que et faci unes bones fotos o si vols una fotografa també la puc portar jo.   

Un Pintapanxes te’l pots regalar tu mateixa, perquè et ve de gust tenir un bonic record del teu embaràs o pots demanar que te’l regalin. També el pots regalar tu, a una amiga embarassada per fer-li més especial el moment tan bonic que està vivint.

Si vols més informació sobre el Pintapanxes, em pots escriure a gemmavaleri@gmail.com/ 619684957


També et puc preparar diferents rituals per festejar la teva imminent maternitat. Pots consultar aquesta proposta a la pestanya Celebració de la Maternitat.

Gemma