Postals Maternitats Poderoses

Maternitats poderoses

Les maternitats poderoses són aquelles que viscudes amb consciència, són un camí de coneixement interior i transformació cap a ser més que mai, nosaltres mateixes. Maternitats poderoses també és aquesta col·lecció de imatges arquetípiques i inspiradores creades per a què ens acompanyin durant la maternitat.

Un arquetip és una imatge que de manera més o menys inconscient és compartida per totes les cultures i a la qual se li atribueixen les mateixes qualitats personals. Els arquetips ens  guien, influeixen o inspiren des de l’inconscient i es manifesten en totes les cultures a través de les arts, i en el pla personal, amb les nostres emocions, somnis i comportaments quotidians.

Reconèixer-los ens pot facilitar que ens inspirin i acompanyin en diferents moments de la vida, i de la maternitat. Invocar-los ens pot facilitar transitar aquest camí de canvi i creixement que iniciem quan esdevenim mares.

Actualment pots veure l’exposició de Maternitats Poderoses al bar l’Escola de la Pera, del  de l’1 d’agost al 14 de setembre.

a partir del setembre de 2017 també les podràs adquirir en format postal escrivint a gemmavaleri@gmail.com.

Gràcies!!

20141119 els 4 rius - com reduir factura llum